Täna
10. dets
-1...5
-1...3
Homme
11. dets
0...4
-2...2

TV3

„Su nägu kõlab tuttavalt“ esimese saate võitis Sepo Seeman!

Foto: TV3/Mardo Männimägi
22:23 07. oktoober 2018
Autor: TV3

Populaarne meelelahutussaade „Su nägu kõlab tuttavalt“ tõi täna õhtul ekraanile kuldse hooaja esimese osa, mille võitis Sepo Seeman Güntherina! Lava vallutas läbi aegade kõige vingem koosseis – imekaunis Liis Lemsalu, legendaarne Tanel Padar, võluv Saara Kadak, humoorikas Sepo Seeman, armastatud Nele-Liis Vaiksoo, sarmikas Ott Lepland, särav Marta Laan ja alati rõõmsameelne Lauri Liiv.

Kui esimeses saates kehastusid näitlejad-lauljad kehastama erinevaid artiste, nende seas Netta,Tarkan, Sünne Valtri, Liis Lemsalu, Uudo Sepp, Günther, Jedward ja Billy Idol, siis teises saates tuuakse lavale veel säravamad ja humoorikamad esitused. Ott Lepland kehastub PanjabiMC-ks, Nele-Liis Vaiksoo Estiniks, Tanel Padar teeb Silent Circlet, Saara Kadak D Gäni ja Sepo Seeman Mart Helmet, Mart Laan kehastub Whitney Houstoniks ja Lauri Liiv IlvesSistersiks. Liis Lemsalust saab Eleni Foureira.

Tabeliseisu juhib hetkel Sepo Seeman 55 punktiga, kelle kannul on kohe Ott Lepland 54 punktiga, neile järgneb Saara Kadak 39 punktiga ja kannul on kohe Liis 33 punktiga. Lauri, Nele-Liis, Marta ja Tanel valmistuvad tabeliseisu pea peale pöörama.

Vaata kõiki esitusi TV Playst: 

Ott Lepland – Uudo Sepp „Võitmatu“

 

Liis Lemsalu – Sünne Valtri (Patune Pool) „Tahan ma“

Saara Kadak – Liis Lemsalu „Püüab meid“

Tanel Padar – Billy Idol „White Wedding

Marta Laan – Netta „Toy

Lauri Liiv – Tarkan „Kiss Kiss

Sepo Seeman – Günther "Ding Dong Song

Nele-Liis Vaiksoo – Jedward „Lipstick

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?