Täna
10. dets
-1...5
-1...3
Homme
11. dets
0...4
-2...2

TV3

„Kuuuurija“ täna: surm konnamürgiseansil või hoopis üledoos?

12:21 08. oktoober 2018
Autor: TV3

Surm konnamürgiseansil – kas ainult? Katrin Lusti skandaalne autorisaade „Kuuuurija“ toob täna ekraanile šokeeriva loo, mis toimub tegelikult salapäraste rituaalide telgitagustes. Populaarsete konnamürgiseansside tegijad lubavad teadvuse avardumist ja isiklikele probleemidele kõiksuse abil lahenduse leidmist. Tegelikkuses võib esineda seansil ka oksendamist, kõhulahtisust, südamepekslemist, kuid surma ei oska keegi oodata.  

Katrin Lusti poole pöördus 23-aastane Artur, kes kahtlustab, et tema 54-aastane isa suri ühel rituaalil üledoosi. Hukkunud isa poja sõnul tegutseb Tallinna lähedal, Jõelähtme vallas, esoteeriliste seansside varjus hoopiski narkotalu, kus saab raha eest mitte ainult konnalima, vaid ka kangemat kraami nagu LSD’d kui ka stimulante ja Arturi isa surma rituaalil varjas väidetavalt politsei eest terve grupeering inimesi. Kas tõesti tegutseb Jõelähtme vallas esoteeriliste seansside varjus hoopiski narkotalu?

„Kuuuurija“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?