Homme
25. juun
17...23
7...15
Ülehomme
26. juun
16...24
10...16

TV3

Padjaklubi tüdrukud teevad lõbusat küpsise challenge’t!

12:57 09. oktoober 2018
Autor: TV3

Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse „Padjaklubi“ kuues episood, kus unustatakse ära Miša sünnipäev. Sõbrannad on endas pettunud, et seda meeles ei pidanud ja üritavad kõik heastada. Miša on niigi madalseisus ja nii otsustatakse teda Saaremaal kodutalus turgutada. Tüdrukud lähevad seiklusrikkale saarereisile, et kohtuda Miša emaga. Samas on neil kõigil vaja pead tuulutada, et endas selgust saada. Kristina tahab kõigist meestest eemale saada ja Laura peab Christiani asjus järele mõtlema, sest mehe lahutusprotsess on keerulisem, kui paistis.

Miša sünnipäeva puhul võetakse ette ka üks lõbus küpsise challenge, kus panevad end proovile Maria ja Miša. Kumb jõuab enne küpsist maiustada, näeb juba videost!

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu