Täna
10. dets
-1...5
-1...3
Homme
11. dets
0...4
-2...2

TV3

„Kuni mägi meid lahutab“ viimane osa: keda ootab kiirabi, keda abieluettepanek?

10:43 10. oktoober 2018
Autor: Seitsmesed

Ken Saani emotsionaalne suhtesaade „Kuni mägi meid lahutab“ on jõudnud lõpule. Kolm paari on tulnud Aafrika katusele, et leida selgus oma sassiläinud suhetes. Nad on teinud ebainimlikke pingutusi ja jõudnud Kilimanjaro mäe kraatri servale. Kokku tuleb võtta kõik jõuvarud, et minna järgmisele pooleteisetunnisele matkale kõige kõrgema, 5895m kõrguse Uhuru mäetipuni. Kas pingutada või alistuda? Otsus edasi minna osutub sedavõrd rängaks katsumuseks, milleks keegi pole valmis. Mäehaigus tabab kõiki, kes on seni vapralt vastu pidanud. Selgub, kas alla tagasi jõutakse paarina või eraldi. Ühte osalejat ootab kiirabi, teisele aga tehakse abieluettepanek.

Saates osalevad Tartust pärit Triin (30) ja Lembitu (32), Paldiskist pärit Triina (47) ja Veikko (49) ja Tabasalust pärit Cathlin (26) ja Ramo (29).

Triin ja Lembitu on noor pere Tartust. Rõõmsameelne ja tegus Triin ning töökas Lembitu on koos elanud juba 13 aastat ning neil on kaks imearmast tütart. Triinu ellu tulid suured muutused pärast laste sündi. Olles veetnud neli aastat lastega koduseinte vahel, tekkis tal terav vajadus olla veel keegi peale ema. Lembitul oli sellega raske kohaneda, sest Triinu haaras kihk tegutsemise järele. Ta tahtis olla tähele pandud oma tubliduse eest ka väljaspool kodu, aga asjad kasvasid kiiresti üle pea nii tööl kui kodus. Paari erinevate töögraafikute tõttu – Lembitu töötas argipäeviti teises linnas, Triin seevastu oli tihti tööl ka nädalavahetuseti – sulas ühine koosolemise aeg peaaegu olematuks ning tõi kaasa stressi ning ühes sellega ka depressiooni. Ühtäkki seisid nad mõlemad vastamisi oma kooselu kõige sügavama madalseisuga. Triin sai aru, et samamoodi jätkata ei ole võimalik ning otsis abi pereterapeutidelt. Saate reklaami nähes oli selge, et võimalusi oma suhtesse selgust ja värskust tuua on veelgi.

Põikpäine Veikko ja kirglik Triina on temperamentne keskealine paarike Paldiskist. Neil kummalgi on selja taga abielu ja kahe peale kokku seitse last. Kui nad seitse aastat tagasi üksteist leidsid, oli nende kummagi suhe kriisis. Paljud lähedased aga ei uskunud, et Veikko ja Triina kuigi kauaks kokku jäävad. Aga kokku nad jäid, kuni paar aastat tagasi hakkas pingeid tekitama igapäevase elu rutiin. Veikko oli seoses tööga pikalt kodust ära ja koju tulles liiga väsinud, et kuhugi minna. Triina aga soovis, et Veikko viiks teda kuhugi välja, käiks käest kinni nagu siis, kui veel vastarmunud oldi. Veikko omakorda soovis, et Triina leiaks endale töökoha väljaspool kodu, et rahuldada suhtlusvajadust. Erimeelsused viisid tülideni, aga leppimised olid kiired ja elu jätkus samas vaimus. Mõlemad tundsid, et armastus pole kuhugi kadunud, aga muutusi on vaja. Mispeale Veikko otsustaski üheskoos Aafrika kõige kõrgemale tipule ronida, et leida uuesti üles see miski, mis neid kunagi kokku tõi.

Hoolitsev ja punktuaalne Cathlin ning abivalmis ja loodust armastav Ramo said tuttavaks juba 10 aastat tagasi, kui käisid veel gümnaasiumis. Noored on ühe katuse all elanud juba viis aastat. Ja kuigi katus on ühine, viibib Ramo oma töö tõttu tihti välismaal. Nii pühendaski Cathlin kogu oma vaba aja õppimisele. Sel kevadel sai ta kõrgkoolidiplomi lõpuks kätte ja teda tabas taltsutamatu tung väljuda rutiinist ja panna oma suhe proovile. Noorte unistus on üheskoos minna Austraaliasse õnne otsima. Noored on head suhtlejad, aktiivsed, rõõmsameelsed, aga samas tugeva iseloomu ja kindlate põhimõtetega, mis ei tule pingelistes olukordades alati kasuks. Cathlin tahab, et kõik oleks tehtud seaduse ja ja kindla korra järgi. Ramo omakorda vajab iseolemise aega. Sel korral annab Ramo naise soovile järele ja Cathlin loodab, et Aafrika kõrgeima tipu vallutamisest saab nende Austraalia seikluse proovikivi. 

„Kuni mägi meid lahutab“ VIIMANE OSA täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?