„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna: kas õnnetusteahelat on võimalik peatada?

Seitsmesed

Müstilises „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ lahendatakse täna õhtul kahte erinevat õõvastavat juhtumit. Osalejate seas on Ukraina selgeltnägija Žanna, ingliterapeut Terje, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, Wicca nõid Renata, reikimeister Toomas, kristallispets Taavi, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatsla vanapagan Heino Mart ja tajuja Reili.

Esimeses juhtumis peavad selgeltnägijad leidma keskealise naise lõpmatute õnnetuste põhjused. Kas elus on ka nii, et ühed ja samad sündmused hakkavad uuesti korduma? Kas õnnetusteahelat on võimalik katkestada? Maret on 45-aastane daam, kes alates üheksakümmnendate keskpaigast  satub järjepidevalt õnnetuste osaliseks või on siis nende vahetu pealtnägija. Karmid õnnetused panid Mareti õppima lausa parameedikuks. Elu pole Maretit ka ennast liialt hellitanud. Lapsepõlv möödus lastekodus ja hiljem tema üks õdedest mõrvati. Maret soovib selgeltnägijate abiga mõista, et mis on see põhjus miks ta on seotud nii paljude õnnetustega ja kas sellel ketil on ka lõpp. Katse viib läbi skeptikust näitleja Riho Kütsar.

Saate teine lugu viib selgeltnägijad koos Kethi Uibomägiga Tartu lähedale metsatukka, kus praegu käivad suured arendustööd. Kümmekond aastat tagasi peitsid kaks väikest tüdrukut sinna enda jaoks üliolulise aarde. Kuhu täpselt – seda ei mäleta nad praegu isegi. Aarde leidmisel on abiks ka detektorist ja hüpnotisöör. Tüdrukud ise usuvad, et piirkond on õige, kuid koht pole ammu enam selline nagu varem. Endises looduskaunis metsatukas käivad arendustööd ja nüüd on viimane aeg, sest võõralt krundilt on seda hiljem võimatu üles leida.

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad