Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

Su Nägu Kõlab Tuttavalt

Video! Vaata, kuidas saab Marta Laanest Whitney Houston ja Liis Lemsalust Eleni Foureira!

13:33 11. oktoober 2018
Autor: TV3

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldne hooaeg toob sel sügisel vaatajateni palju uut ja põnevat, mistõttu on ka telgitagused šokeerivamad, kui kunagi varem! TV Play videoportaal toob sel hooajal fännideni kõige vingemad näosaate seiklused ja uskumatumad juhtumid. Juba täna on fännidel võimalik TV Playst näha esimesena, millised on osalejate muutused ning kuidas grimmimeeskond töötab. Vaata videot ja saa teada, kelleks muutuvad Marta Laan ja Liis Lemsalu!

Marta Laanest saab Whitney Houston:

Liis Lemsalust saab Eleni Foureira:

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldne hooaeg juba pühapäeval kell 19.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!