Täna
24. juul
20...28
10...18
Homme
25. juul
20...28
13...18

TV3

Video! Brigitte blogis külas ÖED! 

17:05 11. oktoober 2018
Autor: TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on sel korral enda videoblogisse külla kutsunud ansambli Öed. Selgub põhjus, miks algselt pidi Ödede bändis olema liikmeid kolm: Kristel Aaslaid, Tuuli Rand ja Teele Viira. Teelel sündis beebi täpselt samal päeval, kui Ödedel oli esimene esinemine. Ödedel ilmus uus lugu, mis kannab nime „Mul on suva“ ning tüdrukud kergitavad saladuseloori, kuidas lugu sündis. Mängitakse ka lõbusat „kui saarlane oled sina“ mängu, kus pannakse Kristel ja Tuuli proovile erinevate teadmistega, mis puudutavad Saaremaad.

„Sul on kindlasti ka palju heitereid. Kristelile on öeldud väga kurjasti, ka mulle. Me tegime sellest loo, et kuidas mitte öelda kurjasti ja kuidas me ei tohiks seda endasse võtta ja kaasas kanda. Loo point on see, et meil on suva. Kõik, mis sa ütled – me ei võta seda endaga kaasa ja lähme oma eluga edasi,“ kommenteeris Rand.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?