„Eesti selgeltnägijate tuleproovist“ langes välja kristallispets Taavi!

Seitsmesed

Müstilises „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ lahendati kahte erinevat õõvastavat juhtumit. Katsetel ebaõnnestus kristallispets Taavi, kes pidi kahjuks saatest lahkuma. Teiste hulgast paistsid silma Marju ja Heli Ayera. Parimaks tunnustati nõid-šamaan Heli Ayera.

Esimeses juhtumis pidid selgeltnägijad leidma keskealise naise lõpmatute õnnetuste põhjused ja pidid kindlaks tegema, kas tema korduvad sündmused on tähendusrikkad. Kas elus on ka nii, et ühed ja samad sündmused hakkavad uuesti korduma? Kas õnnetusteahelat on võimalik katkestada? Maret on 45-aastane daam, kes alates üheksakümmnendate keskpaigast satub järjepidevalt õnnetuste osaliseks või on siis nende vahetu pealtnägija. Karmid õnnetused panid Mareti õppima lausa parameedikuks. Elu pole Maretit ka ennast liialt hellitanud. Lapsepõlv möödus lastekodus ja hiljem tema üks õdedest mõrvati.  Maret soovib selgeltnägijate abiga mõista, et mis on see põhjus miks ta on seotud nii paljude õnnetustega ja kas sellel ketil on ka lõpp. Katse viis läbi skeptikust näitleja Riho Kütsar, keda on viie saate jooksul nähtud imed pannud juba teistmoodi mõtlema. Sündmuskohale saabunud selgeltnägijad ei teadnud, miks nad on seal, miks seisab nende vastas Maret ning mida nad peavad lahendama.

Saate teine lugu viis selgeltnägijad koos Kethi Uibomägiga Tartu lähedale metsatukka, kus praegu käivad suured arendustööd. Kümmekond aastat tagasi peitsid kaks väikest tüdrukut sinna enda jaoks üliolulise aarde. Kuhu täpselt – seda ei mäleta nad praegu isegi. Aarde leidmisel oli abiks detektorist kui ka hüpnotisöör. Enne selgeltnägijate saabumist viidi tüdrukutega läbi hüpnoosiseanss, mille abil tuvastati kadunud aegkapsli umbkaudse asukoha. Tüdrukud ise usuvad, et piirkond on õige, kuid koht pole ammu enam selline nagu varem. Endises looduskaunis metsatukas käivad arendustööd ja nüüd on viimane aeg, sest võõralt krundilt on seda hiljem võimatu üles leida. Kahjuks selgeltnägijad aaret üles ei leidnud, kuid seda ei leidnud ka detektorist. Õigus oli selgeltnägija Marjul, kes tunnetas, et aaret seal enam pole.

Seekordne saade ei olnud sugugi lihtne, olid keerulised ja segadusse ajavad lood. Esimeses juhtumis üllatas saatejuhte Tiibeti helikausi spetsialist Marju. Teises loos muudeti elu mustreid ja suunati saatus teisele rajale, selle loo kõige muljetavaldavama etteaste tegi Heli Ayera. Saates oli väga tasavägine heitlus viimase koha nimel. Kahe viimase osaleja seas pidid seisma Renata ja Taavi. Kahjuks Renata kaardid jutustasid viimasel ajal ebaühtlast lugu ja etteaste oli nõrgem kui tavaliselt ning Taavi on ka varem kahe viimase seas olnud. Mustas ümbrikus oli kristallispets Taavi.

Taavi aitab inimesi kristallireiki abil ja aitab korrastada maailma harmooniat läbi energiatöö. Taavi on Kaia-Liisa Reinuti õpilane ning kogemustega tervendaja. Teraapiaseansside ajal kanaldab Taavi kristallide kaudu infot energiaväljas toimuvate blokeeringute ja protsesside kohta kõikidelt tasanditelt. Taavi kasutab oma töös universaalset elujõuenergia kanaldamist kombineerituna kristallide iidse tarkuse ja väega. Oma oskused omandas ta maailmas rändmungana ja kerjusena ringi rännates ning inimesi jälgides. Mehe igapäevaste rituaalide juurde kuulub jooga ja mantrate laulmine.

„Ma olen tulnud ühelt võõralt galaktikalt siia maa peale taastama galaktika emaliini läbi tunnete ja tervenduse. Vähemalt kui ma teen oma tööd, siis ma olen õnnelik ja tajun oma tõelist missiooni. Sa pead enne tõestama planeedile, et oled armastav olend ja siis sul tohivad tulla võimed juurde. Kuidagi mul õnnestus saavutada ühendus, sünkroonsus planeediga, et ta juhtis ja lubas selgeltnägemise juurde. Igasugune vaimne vägi – sa pead enne tõestama, et oled hoolitsev ja armastav olend. Mul on laps, ma olen poolteist aastat hoolt kandnud tema eest – võib-olla seetõttu tohingi tegeleda selgeltnägemisega,“ sõnas kristallispets Taavi.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ episoodi saab järele vaadata TV Playst SIIN

Kommentaarid puuduvad