Täna
22. apr
8...18
-1...5
Homme
23. apr
10...20
2...7

TV3

"Eesti selgeltnägijate tuleproov" täna: isesüttivad tuled ja isemängiv raadio

13:45 18. oktoober 2018
Autor: Seitsmesed

Müstilises „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ lahendatakse täna õhtul kahte erinevat šokeerivat juhtumit. Alles on jäänud 11 osalejat – Ukraina selgeltnägija Žanna, ingliterapeut Terje, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, Wicca nõid Renata, reikimeister Toomas, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatsla vanapagan Heino Mart ja tajuja Reili.

Aastal 2004 Valgamaal läks ootamatult vabasurma perepoeg.  See oli kõigile suur šokk – õde Annika oli siis vaid 15 aastane. Veel täna soovib ta teada, mis viis venna sellise otsuseni. Lisaks ei anna perele rahu majas toimuvad kummalised sündmused. Garaaži all, kus perepoeg Ando oma elu viimased hetked veetis, süttivad siiani öösiti tuled, põlevad mõnda aega ja siis kustuvad, köögis läheb raadio iseenesest tööle ja neid juhtumisi on aastate jooksul niivõrd palju, et pererahvas on sellega juba harjunud. Kuid miks venna hing ei saa siiani rahu?

Teine ülesanne on katse, mida selgeltnägijad peavad tegema kinniste silmadega. Nad viiakse seotud silmadega Barclay De Tolly mausoleumi.  Kuulsa väejuhi hauakambris peavad selgeltnägijad tunnetama üle ilma kuulsa mehe energiat ja jutustama tema elust. Ukraina nõid aga avastab siit veelgi enamat. Mitte kunagi sellesse paika varem sattunud naine tajub, et seina sisse on müüritud kaks pisikest kirstukest. Tõepoolest, muuseumi juhataja kinnitab selgeltnägija juttu. Veel šokeerivam on aga fakt, et üks selgeltnägija teab tinakirstus muumiate kohta palju detaile, mis hiljem kontrollides osutuvad tõeks.

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ juba TÄNA kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu