Täna
22. mai
16...27
9...16
Homme
23. mai
13...23
10...15

TV3

Šokeeriv! Selgeltnägijate saatest langes välja 3 osalejat – nõid Renata, ingliterapeut Terje ja reikimeister Toomas!

Foto: TV3
12:43 19. oktoober 2018
Autor: Seitsmesed

Müstilises „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ lahendatati kahte erinevat juhtumit. Šokeeriv oli aga see, et koju saadeti lausa 3 selgeltnägijat! Alles on jäänud 8 osalejat – Ukraina selgeltnägija Žanna, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, šamaan Evald, hing Fekeli,Vatsla vanapagan Heino Mart ja tajuja Reili. Saate parimaks valiti šamaan Evald.

Esimeses loos pidid selgeltnägijad välja uurima, miks ei saa üks hing rahu? Aastal 2004 Valgamaal läks ootamatult vabasurma perepoeg.  See oli kõigile suur šokk – õde Annika oli siis vaid 15 aastane. Veel täna soovib ta teada, mis viis venna sellise otsuseni. Lisaks ei anna perele rahu majas toimuvad kummalised sündmused. Garaaži all, kus perepoeg Ando oma elu viimased hetked veetis, süttivad siiani öösiti tuled, põlevad mõnda aega ja siis kustuvad, köögis läheb raadio iseenesest tööle ja neid juhtumisi on aastate jooksul niivõrd palju, et pererahvas on sellega juba harjunud. Miks venna hing ei saa siiani rahu ja kas selgeltnägijad suutsid vastused leida?

Teine ülesanne oli katse, mida selgeltnägijad pidid tegema kinniste silmadega. Nad viidi seotud silmadega Barclay De Tolly mausoleumi.  Kuulsa väejuhi hauakambris pidid selgeltnägijad tunnetama üle ilma kuulsa mehe energiat ja jutustama tema elust. Ukraina nõid aga avastas siit veelgi enamat. Mitte kunagi sellesse paika varem sattunud naine tajus, et seina sisse on müüritud kaks pisikest kirstukest. Tõepoolest, muuseumi juhataja kinnitaski selgeltnägija juttu. Veel šokeerivam oli aga fakt, et üks selgeltnägija teadis tinakirstus muumiate kohta palju detaile, mis hiljem kontrollides osutusid tõeks.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ episoodi saab järele vaadata TV Playst SIIN


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob maikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu