Täna
22. apr
8...18
-1...5
Homme
23. apr
10...20
2...7

TV3

Näosaate külaliskohtunikeks on Eda-Ines Etti ja Mart Juur!

Foto: TV3
12:48 20. oktoober 2018
Autor: Seitsmesed

Populaarne meelelahutussaade „Su nägu kõlab tuttavalt“ jätkub pühapäeval juba kolmanda osaga. Lava vallutab läbi aegade kõige vingem koosseis – imekaunis Liis Lemsalu, legendaarne Tanel Padar, võluv Saara Kadak, humoorikas Sepo Seeman, armastatud Nele-Liis Vaiksoo, sarmikas OttLepland, särav Marta Laan ja alati rõõmsameelne Lauri Liiv. 

Juba on õhus tunda tihedat rebimist, sest esimese saate võitis Sepo Seeman ja teise Ott Lepland! Tabeli pöörab aga pea peale pühapäevane näosaade, sest esitusele tulevad paljude eestlaste lemmikud ning suured maailmalegendid, seega kohtunikel saab olema äärmiselt raske punkte jaotada. Kohtunikeks on särav Tanja Mihhailova-Saar, teravkeelne Olav Osolin ning külaliskohtunikeks seekord imekaunis Eda-Ines Etti ja humoorikas Mart Juur.

Sel pühapäeval astub Sepo Seeman imekauni eesti lauljanna kingadesse ning asub jäljendama Birgit Sarrapit. Lauri Liiv tuleb aga lavale hoopis MärtSultsina. Ei puudu ka legendid, sest Ott Lepland üllatab Michael Jacksonina ja Tanel Padar kehastub Annie Lennoxiks. Saara Kadak muutub TinaTurneriks ja Nele-Liis Vaiksoo murrab maha kõik naised, kui muutub Enrique Iglesiaks. Marta toob tagasi kauaoodatud banaanilaulu, kui temast saab Siiri Känd. Liis Lemsalu üllatab Donna Lewisena ja toob esitusele ühe tema suurima hiti.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldne hooaeg homme kell 19.30 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu