51 küsimust tuleb tagasi Brigitte Susanne Hundi eestvedamisel!

Mõni aasta tagasi oli TV Play videoplatvormil üks populaarsemaid meelelahutusprojekte „51 küsimust kuulsusega“, kus Eesti kuulsus pidi vastama väga lühikese aja jooksul põnevatele küsimustele. Fännidel oli võimalik teada saada, mis oli Mikk Mäe kõige piinlikum olukord, mida paneb Tanel Padar enda lemmikvõileiva peale, kas Liis Lemsalu eelistab päikese- või suusareisi ning mis on Katrin Lusti halvim harjumus. Küsimustele vastasid teiste hulgas ka Grete Klein, Erkki Sarapuu, Ragne Veensalu, Merlyn Uusküla, Lauri Pedaja, Elisa Kolk, Elina Born, Keili Sükijainen, Inga Lunge, Kalle Sepp, poistebänd Beyond Beyond ja isegi TV3 karakter Endel Kellap.

Videoküsitlus tehti ka Brigitte Susanne Hundiga, mis hiljem osutus üheks populaarsemaks ja skandaalsemaks videoks, kus neiu ütleb kõik välja, mis mõtleb. Brigitte on seda videot läbi aegade küll vaadanud, kuid nüüdseks on viimasest korrast möödas vähemalt aasta. Neiu vaatab oma skandaalset videot uuesti ning annab sealjuures ka omapoolsed kommentaarid.

"Meenutame nüüd hetki, kui ma olin keegi teine. Mul on nii piinlik, et ma ei taha seda vaadata enam!" sõnab Hunt.

Brigitte Susanne Hunt võtab sel sügisel aga projekti ohjad enda kätte, kolib kaamera eest kaamera taha ning asub põletavaid küsimusi ise küsima. Esimeseks intervjueeritavaks üle pika aja saab Beebilõust, kellest videot on oodata TV Play keskkonda juba peagi. 

Vaata, kuidas Brigitte enda vanadele vastustele kaasa elab, mida teeks ta nüüd teisiti ning kes kuulsustest on tema kaamerasilma ette tulemas!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/3-10291893[/embed]

Kommentaarid puuduvad