Täna
24. mai
10...21
5...12
Homme
25. mai
13...18
6...12

TV3

"Sotid selgeks" täna: isehakanud naabrimees ähvardab kogu majapidamise uputada!

14:50 23. oktoober 2018
Autor: TV3

Marek Lindmaa toob ekraanile täna kaks murettekitavat lugu. Võrus elav Juss müüs oma ettevõtte raskeveoki Rakvere lähistel toimetavale ettevõttele. Kõik tundus esmapilgul toimivat – raha kanti ilusti üle, auto müüdi edasi Aafrikasse. Täna pea aasta hiljem on Juss tänu sellele tehingule ning uue omaniku tegematajätmisele jäänud kohtutäiturite pureda. Marek Lindmaa kuulab mõlemad osapooled ära ning leiab tekkinud olukorrale ka lahenduse.

Saate teine lugu viib Mareki metsa. Isehakanud naabrimees ähvardab kogu majapidamise uputada. Humoorika, kuid probleemse loo keskmeks on neljajalgne, kelle tegemistel silm peal hoitakse ning probleemile ka lahendus leitakse.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu