„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna: kaasa teeb Merle Jääger!

TV3

Müstilises „Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ pidi eelmisel korral koju minema lausa 3 selgeltnägijat! Alles on jäänud 8 osalejat – Ukraina selgeltnägija Žanna, Tiibeti helikausi spetsialist Marju, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, šamaan Evald, hing Fekeli, Vatslavanapagan Heino Mart ja tajuja Reili.

Täna lahendavad selgeltnägijad kahte põnevat juhtumit. Raplamaal asub Kristiina lapsepõlvekodu. Täna seisab maja tühjana. Varem on selle maja seinad on näinud jubedat vägivalda ning pisaraid.  Kristiina tahab maja korda teha, kuid niiväga kui ta ka ei püüa, ei õnnestu see tal kuidagi. Keegi oleks nagu selle mõtte vastu. Ka müüa pole seda maja õnnestunud. Kas võib olla nii, et maja on neetud? Olukorda asuvad lahendama selgeltnägijad ja esimese asjana leiavad nad majast hauaplaadi. Kas see võib olla kõigi hädade peamine süüdlane?

Teine lugu toob ekraanile väga palju igatsust ja müstikat. Arvo Kukumägi oli armastatud näitleja, kes oma eluajal üsna mitmeid kordi puutus kokku ka selgeltnägijate ja nõidadega. Nüüd on kohtumiseks taas üks võimalus, aga seekord foto vahendusel. Kõrvalruumis jälgib ülesande sooritust Kuku ammune sõber ja kolleeg Merca ehk Merle Jääger.

 „Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10292446[/embed]

Kommentaarid puuduvad