“Su nägu kõlab tuttavalt” külaliskohtunikud on Evelin Võigemast ja Mart Juur!

Seitsmesed

Juba homme õhtul saab kaasa elada näosaate kuldsele hooajale, kus ekraanile tuuakse paljud maailmakuulsad ja kodumaised artistid. Külaliskohtunikke on kaks - Mart Juur asendab seekord Andrus Vaarikut ning lisaks aitab kohtunikel parimatest parima välja selgitada Evelin Võigemast. Ning loomulikult istuvad kohtunikelaua taga ka kuldsed kohtunikud Olav Osolin ja Tanja Mihhailova-Saar. 

Tanel Padar muutub paljude eestlaste lemmikuks Artur Rinneks ja Marta Laan hakkab räppima Aropina. Huumorit hakkab kõvasti saama, sest Ott Lepland asub puusi liigutama Shakirana ning Nele-Liis Vaiksoo toob pisara silma imekauni etteastega filmist „Maailma suurim showmees“ ja muutub Jenny Lindiks. Liis Lemsalust saab SIA, Lauri Liivist Judy Dench ja Saara Kadakust Tony Basil. Sepo hakkab rahvast naerutama A-rühma kangelase Mr. T-na. Laval näeb ka võluvaid TTÜ tantsutüdrukuid.

 

Mis laulud aga tulevad esitusele? 

Saara Kadak – Tony Basil „Hey, Mickey“ 

Liis Lemsalu – SIA „Chandelier“

Ott Lepland – Shakira „Underneath Your Clothes“ 

Nele-Liis Vaiksoo – Jenny Lind „Never Enough“ 

Tanel Padar – Artur Rinne „Vana frakk“ 

Lauri Liiv – Judy Dench „Send in the Clowns“ 

Sepo Seeman – Mr. T „Treat Your Mother Right“ 

Marta Laan – Arop „Kiki-miki“ 

 

"Su nägu kõlab tuttavalt" kuldne hooaeg homme kell 19.30 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10292458[/embed]

Kommentaarid puuduvad