Tasub teada! Vaata, millise lihtsa nipi abil säästab Keili Sükijainen 300 eurot kuus

Seitsmesed

"Seitsmeste" saatejuht Keili Sükijainen paljastas Kroonikale antud intervjuus, kuidas tal õnnestub iga kuu säästa sadu eurosid. Nimelt oli naisel veel mõni aeg tagasi harjumus külastada igapäevaselt toidupoodi, minnes sinna pärast pikka tööpäeva tühja kõhuga, mistõttu kerkisid toiduarved üle mõistuse kalliks.

Selle harjumuse küüsist sai ta lahti aga siis, kui hakkas elukaaslasega toidukulusid kokku arvestama. 

"Ma hakkasin tegema nii, et pühapäeval paneme nädala nimekirja kokku ja käime poes. Ning eelmise päeva õhtusöögi võtan sageli järgmisel päeval ka lõunaks kaasa," rääkis Keili. Tuleb välja, et selline nipp on hoidnud toidukuludelt kokku umbes 300 eurot kuus.

Loe täispikka artiklit Kroonikast

Kommentaarid puuduvad