Täna
26. mai
9...16
5...10
Homme
27. mai
11...16
4...9

TV3

„Sotid selgeks“ täna: mida teha, kui naaber on blokeerinud sinu kodutee?

15:03 06. november 2018
Autor: TV3

Marek Lindmaa läheb täna õhtul saatega „Sotid selgeks“ appi lahendama kahte erinevat juhtumit. Türi-Alliku naabrite vaheline tüli on viinud sinnamaani, et kodutee on blokeeritud ning vahele peab astuma abivallavanem koos politseiga. Saate teine lugu viib aga vaatajad Tartusse, kus kortermaja elanikud on hirmul tulevase talve ees.

Saate avalugu viib vaatajad rahulikku Türi-Alliku külla. Pearu ja Andres on naabrid, kelle vahel on lahvatanud tüli. Nimelt ei lubavat üks naaber teisel läbi oma kinnistu koju sõita. Koju ei pääse Jan selle pärast, et teele mis koduni viib, on ette parkinud linttraktor. Seaduse järgi on aga igal inimesel õigus pääseda oma koju. Esmapilgul tundub probleem lihtne olevat, aga sarnase probleemi ees on tegelikult ka väga paljud teised inimesed üle terve Eesti. Lahenduse ilma kohtuta on saanud aga väga vähesed.

Saate teine lugu viib Tartusse, kus kortermaja elanikud on hirmul tulevase talve ees. Nimelt on äsja renoveeritud korterite ventilatsioonisüsteem valesti ehitatud ning korterid külmad. Saatemeeskonna kutsus kohale maja esimesel korrusel elav Sirje, kelle väitel ühistu esimees tema appikarjetest välja ei tee. Tema ventilatsioonisüsteem paigaldati kõverale seinale ning tänu sellele puhub talvel külm õhk seina ning katte vahelt otse tuppa mitte radiaatorisse, kuhu see peaks tegelikult olema suunatud.

Kas Marek Lindmaa suudab leida lahendused tänastele muredele?

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!