Täna
24. apr
10...22
2...7
Homme
25. apr
12...21
3...9

TV3

Video! 51 küsimust Hensugustaga!

15:59 06. november 2018
Autor: TV3

TVPlay võttis rajalt maha Eesti aasta juutuuberiks kroonitud Henri Karpovi ehk Hensugusta ja esitas talle 51 küsimust. Teravatele küsimustele otsib vastust kaamera taga olev raadiohääl Brigitte Susanne Hunt.

Vaatajad saavad teada, mis on kõige koledam kommentaar, mida Henrile kunagi öeldud on, kes on tema suurim eeskuju ja mis vanuses plaanib ta abielluda? Veel annab noormees nõu tüdrukute teemal, milline riietus on naise seljas kõige seksikam ja kas tuleks eelistada blonde või brünette kaunitare. Juutuubist huvituvatele vaatajatele soovitab Henri kolme omadust, mis peaks ühel algajal videohuvilisel olemas olema ning annab ka nõu, millist sisu mitte avaldada.  

Vaata videot ja saa teada 51 asja, mida enne Hensugusta kohta ei teadnud! 

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?