„Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ selguvad täna neli parimat nõida!

TV3

Müstiline „Eesti selgeltnägijate tuleproov" tõi eelmisel nädalal nii osalejate kui ka vaatajate silmadesse palju kurbusepisaraid, sest saatest lahkuma pidi Vatsla vanapagan Heino Mart. Emotsionaalse väljalangemise järel selgusid viis parimat selgeltnägijat, kelleks on Ukraina selgeltnägija Žanna, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, šamaan Evald ja hing Fekeli. Täna õhtul jätkub saade põnevate juhtumitega, ent ühe nõia teekond saab ootamatu lõpu. Juba järgmine kord kohtume osalejatega finaalis.

„Viimase kahe kuu jooksul oleme kaasa elanud selgeltnägijate imelistele üllatustele aga ka haledatele läbikukkumistele. Täna ootab neid ülesanne, kus tavaloogikaga pole mitte midagi peale hakata,“ kommenteerib saatejuht Eve Kallaste.

Tänane lugu viib vaatajad kaugele minevikku – 15 aasta tagusesse aega, kus juhtunud sündmused ei anna ühele perekonnale tänase päevani rahu, sest õhus on palju vastamata küsimusi. Ülesande lahendamise teeb keeruliseks ka asjaolu, et sündmuspaik asub Harjumaal suure maantee ääres, mis on olnud sündmusterohke paik liiklusõnnetuste kui ka ajalooliste sündmuste poolest. See on Põhjasõja aegne lahingupaik, kus on hukkunud sadu inimesi. Selgeltnägijad peavad suutma välistada kõrvalised sündmused ja keskenduma ühele kitsale teemale, mis perekonda huvitab.

Selgeltnägijatel on raskem, kui kunagi varem, sest lahing Eesti parima selgeltnägija tiitlile on lõppemas. Kes jätkab oma teekonda saates ja võitleb traditsioonilise kristallkäe ja 5000 eurose peaauhinna nimel? Kes suudab meid üllatada veel viimasel hetkel?

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna kell 20.00 TV3s!

 

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10294611[/embed]

Kommentaarid puuduvad