Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

Müstika

Video! Šamaan Evald paljastab kauahoitud saladuse: kuidas jõuda sisemise rahuni?

12:26 08. november 2018
Autor: TV3

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka hingemaalija Evald. 58-aastane mees jagab hea meelega esivanemate tarkusi ja kõigi teistega ning õpetab, kuidas jõuda sisemise rahuni. Vaata videot!

Evald Piirisild hingenimega Kotkasulg, on omaenda hingemaailma juba ammu leidnud. Reiki tehnikatega alustanud ja Indiaani laagrites rituaalidega jätkanud Evaldile on maailm järk-järgult avanenud. Kotkasulg viib läbi rännakuid maailma eri paikades, kus korjab teadmisi ja jagab neid hiljem inimesetele.  Evald teab, et šamaaniks õppimine on pikaajaline protsess ning hindab seetõttu pärismaallaste pärandatud teadmisi kõrgelt. Ta on ka hingemaalija, maalides pärast rännakut inimesele tema hingepildi. Olgu inimene tuhandeid aastaid tagasi mõni loom või lind olnud, vahuste merelainete peal kõndija, inglitega taevasel tasandil suhtleja või hoiab sügaval südames mõnda lapsepõlve sooja mälestust – kõik maalib Evald kotkasulele, mis aitab inimesel oma ellu selgust ja väge tuua. 

Kes on šamaan? Evald selgitab:

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ juba TÄNA kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!