Paljas Porgand ja Roomet Poom vastavad Brigitte kuumadele suhteküsimustele! 

TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus sel korral oma videoblogisse külla blogija Merilin Taimre ja tema kaaslase Roomet Poomi, kellele ta skandaalsete suhteküsimustega armu ei andnud. Neiu uurib armunutelt välja kuna on pulmi oodata, palju peaks kihlasõrmus maksma ning kuidas käituksid nad petmise korral? 

 "Mul on külas hea sõbranna Merilin Taimre ja tema elu armastus Roomet Poom," tervitab Brigitte oma videoblogis külalisi. 

Soojenduseks vastab Brigitte ise esimesele küsimusele, et millal tema sekkuks sõbra või sõbranna suhtesse ja soovitaks neil esimesel võimalusel lahku minna. 

"Esiteks, füüsiline vägivald - mitte kunagi ei ole see okei! Ükskõik, kas mehe või naise poolt. Teiseks, ma küsin alati oma sõbranna käest, et kas sa elad kõige paremat elu, mis võimalik on, kas ta on su unistuste inimene - kui vastus on ei, ma ei pea talle isegi nõu andma, vastus on ilmselge," kommenteerib Brigitte. 

Merilin avaldab aga saladuseloori, mis tegevust peale petmise tema ei aksepteeriks. 

"Kindlasti ei tohi teist inimest maha teha või alandada, eriti ka teiste ees, nii et tal tekib alaväärsuskompleks. See on kindlasti üks põhiliseid asju, mida olen näinud, kuidas inimesed käituvad suhetes omavahel," sõnas Merilin. 

Roomet peab nimetama kaks parimat iseloomuomadust, mis Merilini puhul silma jäid. 

"Mis mulle kohe meeldis - temast õhkab enesekindlust!" vastas Roomet. 

Roometile aga tüdrukud armu ei anna. Noormees peab vastama küsimustele: kui palju peaks kihlasõrmus maksma, millal on pulmi oodata, kus need toimuvad ning millised need olema saavad! 

Lisaks saavad vaatajad teada, kui palju on aga sõpradel ja vanematel õigus suhtele kaasa rääkida? Millise iseloomuomadusega inimesega ei tahaks kunagi koos olla? Mis on hea suhte number üks reegel? Kuidas jaotub suhtes see, kes maksab auto, korteri, toidu ja muu meelelahutuse eest? Kuidas lahendada edukalt tülisid? 

Vaata videot ja saad küsimustele vastused! 

 

 

 

 

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/3-10295080[/embed]

Kommentaarid puuduvad