Superstaarisaatest tuntud Jennifer sai valmis oma esimese muusikavideo!

TV3

Superstaarisaates seitsmenda koha pälvinud ja tuule tiibadesse saanud noor lauljatar Jennifer Marisse Cohen andis välja oma esimese muusikavideo loole „Good Vibes“ koostöös YASMYNiga. Laulu autoriteks on neiu ise ja Luisa Lõhmus. Laulu loomisel aitasid kaasa paljud sõbrad, tuttavad – nende seas ka poistebändist Beyond Beyond tuntud Karl Killing ja Gevin Niglas. Muusikavideo teevad eriliseks silmipimestavad kaadrid New York’i suurlinnas seigeldes.

"Käesolev laul sai suve alguses valmis kirjutatud koos minu pikaaegse klaverimängija Luisaga. Järgmine samm oli leida meiega sarnast visiooni jagav produtsent, kelleks osutus Alexander Sannik. Bassikäigud lisas andekas Ats Tani ning oma häält laenas ka Karl Killing. Downtown stuudios salvestas meid Gevin Niglas. „Unfold and break the cycle“ – nii algab laulu refrään, sellepärast võtsimegi enda mõtteid kuulda ja nagu videost näha, võtsime suuna New Yorki – to attract the good vibes,“ kommenteerib Jennifer.

Jenniferile lisaks astub laulus üles ka lauljanna YASMYN. „Laulu tegemise ajal mõistsime, et see laul vajab rohkemat ning siis meenus mulle mu sõbranna YASMYN, kes on üks särtsakamaid Eesti R&B artiste. Õnneks oli ta nõus kaasa lööma ning kõik olid vaimustunud tema oskusest stuudiosse sisse kõndida ning kahe korraga salvestada perfect take,“ sõnab Jennifer.

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/3-10295127[/embed]

Kommentaarid puuduvad