Homme
20. veeb
0...3
0...3
Ülehomme
21. veeb
-6...-1
-8...-3

TV3

Video! „Kättemaksukontori“ eelviimane osa toob ekraanile tagasi legendaarse Marika Vaariku!

15:11 15. november 2018
Autor: TV3

„Kättemaksukontor“ jagab täna fännidega head uudist ja halba uudist. Halb uudis on see, et täna õhtul jõuab eetrisse juubelihooaja eelviimane osa. Hea uudis on aga see, et detektiividele tõttab appi kõikide lemmik Frida Arrak, keda kehastab Marika Vaarik. Vaata eksklusiivset klippi õhtusest osast, kuidas Frida oma tulekuga detektiivid ära ehmatab!

Frida on pühendanud elu jumalale ja elab vagalt kloostris. Kui aga mõrvatakse ta sõbratar, peab endine detektiiv Eestisse tulema ja mõrvarit otsima hakkama. Uurimise käigus peab Frida üle elama nii mõnegi vapustuse ja ainus ravi selleks on ihunuhtlus. Kuid kõigest hoolimata pole Frida nunnana midagi oma nutikusest kaotanud.

„Kättemaksukontor“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Liiklustalent
Mida toob veebruarikuu Sinu tähemärgile?