„Eesti selgeltnägijate tuleproovist“ pidi lahkuma Fekeli!

TV3

„Eesti selgeltnägijate tuleproovis“ selgusid täna kolm finalisti - Ukraina selgeltnägija Žanna, nõid-šamaan Heli Ayera ja šamaan Evald. HingFekeli pidi kahjuks saatest lahkuma. Kes neist kolmest finalistist võidab aga kristallkäele ja 5000 eurose peaauhinna?

Esimeses ülesandes pidid selgeltnägijad lahendama surnuaial uudistediktori perekonna koletut mõrvajuhtumit. Nende ees oli kinni kaetud hauakivi. Hauda on maetud Kati vanemad ja nende poeg. Kati andis selgeltnägijale tunnetamiseks ka ümbriku, kuhu on pandud tema perekonna pilt. Selgeltnägijad tajusid detaile traagilisest mõrvaööst ja sidet Kati ning nende teispoolsusesse läinud hingedega. Lugu jätkus Õpetajate majas, kus selgeltnägijad kohtusid taas Katiga ja pidid tajuma tema käes olevasse ümbrikusse peidetud inimese seost.

Teine ülesanne oli aga veelgi keerulisem. Selgeltnägijate ees oli viis inimest. Neli inimest tulid saatesse endale väga olulise esemega, milleks on urn, nöör, kirves ja peaehe. Viies inimene valiti aga publikust ja tema ette pandi samuti publiku seast valitud ese. Selgeltnägija ülesandeks oli kokku viia ese ja inimene ning välistada publiku seast valitud inimene ning ese. Ülesandes osalesid Alfred Vest Kalevi poksiklubi treener, alpinist, kirveviskamise Eesti meister, Äripäeva ajakirjanik ja pulmakorraldaja.

Žüriisse kuulusid tuntud telemees Urmas Eero Liiv, psühholoogiaprofessor Voldemar Kolga, näitleja Merle Jääger ning eelmise hooaja võitjaAlisa.

Järgmisel neljapäeval ootab selgeltnägijaid ees juba suur finaalsaade, kus tuleb mängu ka must hobune. Kõik osalejad, kelle tee on saates katkenud, saavad võimaluse tulla tagasi musta hobusena. Kas Žanna, Evald ja Heli Ayera jäävad kolmekesi võistlema kristallkäe ja 5000eurose peaauhinna nimel või liitub nendega must hobune? Võitja selgub telefonihääletuse tulemusena.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ põnevat osa saad järele vaadata TV Playst!

Kommentaarid puuduvad