Täna
03. juul
17...23
11...16
Homme
04. juul
16...24
8...17

TV3

Suur "Kättemaksukontori" TEST! Milline detektiiv oled sina - Marion, Freya või Luna?

12:20 22. november 2018
Autor: TV3

Populaarne kodumaine telesari „Kättemaksukontor“ paneb täna õhtul punkti võimsale juubelihooajale. Ekraanil leidsid tagasitee sarja ajaloo kõige meeldejäävaimad tegelased – Kättemaksukontori asutaja Frida Arrak, keda kehastab Marika Vaarik, detektiiv Häidi Õigepaulus, keda mängib Elina Purde, uurijad Gerth Maango (Märt Avandi) ja Kaspar Tuvi (Ott Sepp), legendaarne armastuse kahur Kaur Moks (Kristjan Sarv) ja paljud teised. Juba täna õhtul on eetris „Kättemaksukontori“ 20. hooaja viimane episood ning sari jätab õhku palju küsimusi.

Tõelistel fännidel on aga võimalus juba praegu teada saada, milline Kättemaksukontori detektiiv võiks ise olla! Tee test, vali vastused, mis käivad kõige rohkem sinu kohta ja saa teada, kes tegelastest oled sina – Marion, Freya või Luna?

„Kättemaksukontor“ täna kell 21.30 TV3s!

Tee testi SIIN!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!