Täna
26. mai
9...16
5...10
Homme
27. mai
11...16
4...9

TV3

Video! Kas Hensugusta ja Brigitte Susanne Hunt osalevad näosaates?

14:54 22. november 2018
Autor: TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on suure näosaate finaali eel väga elevil, seetõttu kutsus ta enda videoblogisse populaarse juutuuberi Hensugusta, kellega koos mindi avastama näosaate telgitaguseid. Kas noortel tekkis ka endal tahe saates kunagi osaleda? Vaata videot ja saa teada, millega Brigitte ja Hensugusta lava taga hakkama said!

„Ma tundsin end kohutavalt, sest sa vaatad neid inimesi, kes laulavad, näitlevad ja tantsivad korraga ja mõtled, et ma ei oska mitte midagi teha, täiesti talenditu tunne! See saade annab kohutava tunde!“ kommenteeris Hensugusta.

„Õnneks me oleme selles olukorras koos – oleme mõlemad andetud. Me teeme nõmedaid nalju enda lähedaste kallal ja pole kunagi jõudnud sinna, kuhu nemad – suurele lavale,“ lisas Brigitte.

 

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!