Õige pea TV3s: vaata, kes pääsesid Ajujahi 30 parima äriidee hulka!

TV3

Ajujahi ellukutsuja EASi ettevõtluse keskuse direktori Tanel Rebase sõnul on kõik 30 edasi pääsenud äriideed ja meeskonnad suure potentsiaaliga. „Edasi ootab kõiki edasipääsu saanud meeskondi ees intensiivne arenguprogramm, kus tehakse koostööd mentoritega ja osaletakse koolitustel. Siit edasi on kõik nüüd meeskondade endi kätes, et sellest maksimum võtta,“ rääkis ta.

Elisa telekomiteenuste valdkonna juhi Mailiis Ploomanni sõnul annab igal aastal Ajujahi 100 parima äriidee kuulamine ülevaate, mis suunas Eesti ettevõtlus liigub. “Tänavused märksõnad on keskkonnateadlikkus ja meelelahutus. On märkimisväärne, et pea iga neljas tiim kaalub oma idee elluviimiseks ka tehisintellekti kasutamist. See näitab, et tulevikutehnoloogiad hakkavad aina enam argipäevaseks muutuma,“ rääkis ta.

SEB innovatsioonijuht Siim Lepisk ütles, et edasipääsu Ajujahi 30 parima hulka tagas meeskondade tugev arusaamine probleemist ning tiimide võimekus õppida neid kiiresti ja fokusseeritult lahendama. „Tänavuselt pitchilt oli näha, et meeskondades tegutsesid päris eksperdid, kes tunnevad oma valdkonda väga hästi,“ võtab Lepisk kahepäevase pitchi kokku. „Üheks heaks näiteks on tiim SecureBadger, kes muudab kinnisvara üürile andmise protsessi läbi maailmatasemel andmeanalüüsi ja masinõppe nii üürileandja kui -võtja jaoks olulisemalt turvalisemaks.“

Edasi pääsenud ideid näeb SIIT!

Saade "Ajujaht" stardib juba õige pea TV3 ekraanil!

Kommentaarid puuduvad