Täna
24. mai
10...21
5...12
Homme
25. mai
13...18
6...12

TV3

„Sotid selgeks“ täna: mida teha, kui naaber kihutab koduteel liiga ohtlikult?

12:16 27. november 2018
Autor: TV3

Marek Lindmaa ja „Sotid selgeks“ jõuab tänases saates Viljandimaale Vooru külla. Alliku talus elav Ainar on oma naabrinaisega juba pikalt tülis. Kui tavaliselt ei luba maaomanikud koduteed kasutada, siis selles loos on asi vastupidi – naabrinaine kihutab koduteel liiga ohtlikult.

Aivari väitel kihutab naabrinaine nii ohtlikult, et ei jäänud muud üle kui paigaldada koduteele kiirust piiravad liiklusmärgid, lamav politsei ning betooni valatud postid. Marek Lindmaa võtab ühendust ka väidetava kihutaja Sirlega. Naine kinnitas, et tema ei kihuta, vaid tegemist on naabrimehe kiusuga. Võttemeeskond paneb Ainari ja Sirle kodutee proovile ning katsetab valvsate pilkude all, kui kiiresti on võimalik sellel teel sõita. Selgus, et kihutada künklikul teel pole tõesti võimalik ning maksimum kiiruseks, et autot mitte lõhkuda on 20-30 km/h. Lugu võtab pöörde, kui Ainar ja Sirle avalikustavad kuuldud külajutud – Sirle olevat lubanud Ainari puu külge siduda ning Ainar olevat Sirle autot puuhaluga loopinud ja noaga kriipinud. Kas naabrite vaheline tüli saab Mareki abil lahenduse?

Teises loos avaldab Marek Lindmaa, millised olid eelmises saates olnud parkimistrahvi loo tagajärjed. Parkimistrahvi juhtum leidis aset Tallinna südalinnas ning leiti, et lisa teadetetahvel parkimisjuhiste kohta oleks vägagi vajalik, et ka väljaspool Tallinnat elavad inimesed saaksid edukalt parkimise eest tasutud. Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa vastus ajas aga inimesed vihale – pärast saate eetris olemist läks lahti põnev arutelu „Sotid selgeks“ sotsiaalmeedias ja telefoniteel.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu