Täna
24. mai
10...21
5...12
Homme
25. mai
13...18
6...12

TV3

Video! 51 küsimust Palja Porgandiga! 

13:37 28. november 2018
Autor: TV3

Videoportaal TV Play võttis seekord rajalt maha populaarse trennihuvilise Merilin Taimre ehk Palja Porgandi. Brigitte Susanne Hunt küsis neiult 51 küsimust erinevatel põnevatel teemadel. Videos saab sõna ka Merilini poisssõber Roomet Poom.

Paljas Porgand leiab, et kuulsusel on ka halbu külgi. „Võib-olla eeldatakse, et pean olema ideaalne ja perfektne ja ei tohi ühtegi viga elus teha,“ vastas Taimre.

Muuseas vastab Paljas Porgand küsimustele: kuidas võtta 5 kilo alla? Kas ta kaloreid loeb? Kumb on parem kokk, kas tema või Roomet? Mida arvab ta anonüümsetest kommenteerijatest ning kuidas jätta head esmamuljet?

Kui Brigitte viib jutu poliitilistele teemadele, on Paljas Porgand konkreetne. Küsimusele, milline poliitika on täiesti vastuvõetamatu, vastab neiu koheselt: „Savisaar, äkki seepärast, et ma pole venelane!“


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu