Täna
24. mai
10...21
5...12
Homme
25. mai
13...18
6...12

TV3

 "Papad mammad" Volli lööb Facebookis laineid!

11:54 30. november 2018
Autor: TV3

Populaarsest koguperesarjast „Papad mammad“ tuntud vanaisa Volli lööb sotsiaalmeedias laineid! Ta on vaid nädalaga kogunud endale 1400 uut sõpra, kes kõik Volli uuele hobile igapäevaselt kaasa elavad. Vollile tegi Facebooki koolituse ei keegi muu kui naabrimees Mitskin. Volli asus tegema käsitöösilte ning otsustas hakata ärimeheks. Tundub, et äri õitseb, sest Facebooki loosis osaleb juba tuhandeid inimesi, kes soovivad endale Volli tehtud silte. Vaata videost, kuidas Volli läheb silte müüma!

Volli populaarseim postitus Facebookis.

„Papad mammad“ seiklustele saad kaasa elada täna õhtul kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu