Täna
24. mai
10...21
5...12
Homme
25. mai
13...18
6...12

TV3

„Tunnen sind läbi ja lõhki“ täna: Mart Normet, Yoko Alender ja Heidy Purga kaaslastega!

11:52 30. november 2018
Autor: TV3

Karl-Erik Taukari selle sügise kõige meeleolukamas telemängus panevad üksteise tundmise proovile taas kolm paari: tunnustatud Pilatese treener Britt Normet ja telemees Mart Normet, riigikogu liige Yoko Alender koos Priit Juurmanniga ning veel teinegi riigikogu liige Heidy Purga oma lavastajast kaasa Jaanus Rohumaaga.

Lõbus telemäng avab tuntud ja armastatud staaride ning nende elukaaslaste suhet uues valguses, edu tagab hea koostöö ning üksteise tundmine. Võitjapaar pääseb finaalvooru, milles vaataja saab tuntud inimestest paaride igapäevaelu kohta teada toredaid fakte. Finaalvooru pääsenud paaril on õigesti vastates võimalik võita raha, mis annetatakse heategevuseks. Lõbusat saadet saab ka kodus kaasa mängida – Elisa on loonud veebirakenduse, mille leiad aadressilt: www.tv3.ee.

„Tunnen sind läbi ja lõhki“ täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu