Homme
25. aug
18...23
6...15
Ülehomme
26. aug
20...25
9...15

TV3

TV3 ja Tradehouse heategevuslik oksjon kogub raha Eesti Vähiliidu toetuseks!

11:56 30. november 2018

TV3 ja Tradehouse heategevuslik oksjon kogub raha Eesti Vähiliidu toetuseks. „Su nägu kõlab tuttavalt“ saates kasutatud parukaid on võimalik osta Tradehouse kodulehel. Oksjoni võitja saab lisaks parukale ka raamitud foto koos „Su nägu kõlab tuttavalt“ saates sama parukat kasutanud artisti autogrammiga. Lisaks ka pääsme 9. detsembril toimuvale finaalkontserdile Saku Suurhallis. Oksjonil on võimalik osaleda 2. detsembrini.

Parukate hulgas leidub midagi kõigile – blondid pikad kiharad kui Liis Lemsalu Sünne Valtriks kehastus, Güntheri ja Tarkani süsimustad parukad, Billy Idoli blond poisipea, Donna Lewise kohevad kiharad, Sia ikooniline soeng, Urban Symphony lauljanna Sandra Nurmsalu süsimustad pikad juuksed ning palju teisi põnevaid valikuid. Vaata galeriist, millised parukad on saadaval!

Oksjoni leiad SIIT! 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?