Täna
24. aug
18...23
11...17
Homme
25. aug
18...23
6...15

TV3

"Sotid selgeks" täna: Tartus tegutseb netipettur!

15:47 04. detsember 2018
Autor: TV3

Marek Lindmaa toob „Sotid selgeks“ saatega täna õhtul ekraanile netipetturi. 100 naist väidavad, et on langenud Tartu netipetturi ohvriks. Politsei sõnul on alust arvata, et tegemist on kelmusega. Tartus elav Kady on erinevate nimede alt pakkunud Facebookis teenust, et läbi tema saab tellida erinevaid tooteid Aliexpressist. Ohvrid on kandnud raha Kady enda või Kady elukaaslase venna Jaani kontole. Hetkel on politseile avalduse teinud üle 60 inimese ning iga päevaga tuleb juurde, ühe inimese summa ületab üle 300 euro. Kady aga väidab, et kõik kaubad on tellitud ning nende inimeste, kelle tarneaeg on üle läinud, on ta raha tagasi maksnud. „Sotid selgeks“ andmetel on tarneaeg üle läinud aga pea viiekümnel inimesel ning raha pole keegi tagasi saanud. Kady ei ole esitanud politseile ühtegi tõendit, mis kinnitaks, et kaup on tellitud.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?