Homme
27. juun
14...18
11...16
Ülehomme
28. juun
15...19
9...14

TV3

Naabrist parem“ kolib 50 000 eurolise võidufondiga ridaelamutesse!

Foto: TV3
16:00 10. detsember 2018
Autor: Seitsmesed

Ootad juba pikisilmi oma unistuste kodu ukse avanemist? "Naabrist parem" annab võimaluse juba loetud nädalate pärast oma suurepäraste ideede teostamist alustada! „Naabrist parem“ uus hooaeg stardib jälle ning saatel on ees põnevaim hooaeg. Sel hooajal on "Naabrist parema" auhinnafond suurem kui kunagi varem – ligi 50 000 eurot.

Auhind sisaldab kodu sissemakset ning kogu sisustust. B-energiaklassiga kahekorruselised ridaelamuboksid Veskimöldres on 115-ruutmeetrise üldpinnaga, olemas on nii saun kui terrass – see tähendab, et ruumipuudust ei teki ka eriti lennukate ideede teostamisel. On hea meel tõdeda, et rõõmuga võivad saatesse kandideerida suuremad pered.

Saatesse valitakse neli paari/perekonda, kes panevad võistluses naabritega proovile kogu oma fantaasia ja kõik ehitus- ja kujundusoskused, et oma plaanid teoks teha. Juba enne suve selgub, kes on 2019. aastal naabrist parem ning auga ära teeninud ligi 50 000-eurose auhinna!

Saatesse saab kandideerida TV3 kodulehel: https://tv3.ee/saade/naabrist-parem/kandideeri-naabrist-parem-saatesse


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu