Video! 51 küsimust Star FM hommikuprogrammiga!

TV3

TVPlay ja Brigitte Susanne Hunt võtsid seekord rajalt maha Star FM hommikuprogrammi – Pille Minevi, Allan Roosilehe ja Jürgen Pärnsalu. Fännid saavad videost teada, kes on neist kõige pirtsakam ja kes suurim solvuja? Kes on neist parim kokk või kõige suurem segadusetekitaja? Kes on hommikuprogrammi arvates kõige naljakam poliitik, kes kunagi raadios on külas käinud ning kumb on naise seljas seksikam – väike must kleit või pesu? Vaata lõbusat videointervjuud!

Allan Roosileht annab ka nõu, kuidas saada raadiohääleks. „Väga lihtne! Nägu peab olema hästi kole. Nii, kui on ilus nägu, oled telenägu. Kui oled raadionägu, jäädki raadionäoks,“ sõnab Roosileht. Samuti ütleb Allan, millised omadused on naise puhul kõige olulisemad. „Naise teevad ilusaks ilusad silmad, kinnine suu – ei saa ju koguaeg kaagutada! Ja kogemused!“ sõnab ta.

Suurimaks pidutsejaks peavad Allan Roosileht ja Jürgen Pärnsalu oma kolleegi Pillet. Pille ärkaks hea meelega ka pühapäeva hommikul shampanjaga. Samuti kergitab Jürgen saladuseloori, mis „Padjaklubi“ uuel hooajal juhtuma hakkab ning keda ta lõbusamaks peab – kas näitlejannat Grete Kleini või tema kehastatavat karakterit Padjaklubi-Laurat.

 

 

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10300554[/embed]

Kommentaarid puuduvad