Homme
27. juun
14...18
11...16
Ülehomme
28. juun
15...19
9...14

TV3

"Papad mammad" hooaja viimane osa täna!

12:20 14. detsember 2018
Autor: TV3

Juba täna õhtul saab „Papade mammade“ seiklustele veel viimast korda kaasa elada, sest siis pakivad mõneks ajaks vanavanemad asjad kokku ning lähevad puhkama. Tänaõhtune episood tõotab tulla aga väga humoorikas ja lõbus, sest Lenna sünnipäev on kohe algamas – kuid selgub, etMitskin on kahtlastel asjaoludel kadunud. Kardetakse kõige hullemat, sest Volli ju peedistas vaest naabrit maadevahetuse teemaga. Kogu pere tuleb sünnipäevaks kokku ja Mitskini asi tuleb kiiresti selgeks teha. Kõik otsivad Mitskinit, kuni selgub ootamatu tõde. Kas Mitskin leitakse üles, mida on ta korda saatnud?

Fännidel pole põhjust aga muretseda, papad ja mammad ootavad kõiki teleka ette uuesti juba varsti – nimelt saavad televaatajad vana-aasta lõppu nautida koos papade ja mammade seiklustega. Vaata eksklusiivset kaadrit meeleolukast aastavahetusest juba nüüd!

„Papad mammad“ hooaja viimane täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu