Homme
27. juun
14...18
11...16
Ülehomme
28. juun
15...19
9...14

TV3

„Tunnen sind läbi ja lõhki“ saates hakkavad mõõtu võtma Taavi ja Luisa Rõivas, Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo ning Joel ja Therese Ostrat!

Foto: TV3
14:24 14. detsember 2018
Autor: TV3

Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse Karl-Erik Taukari juhitud saate „Tunnen sind läbi ja lõhki“ viimane episood. Üksteise tundmise panevad proovile kolm paari – Taavi ja Luisa Rõivas, Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo ning Joel ja Therese Ostrat. Vaata suurt galeriid!

Lõbus telemäng avab tuntud ja armastatud staaride ning nende elukaaslaste suhet uues valguses, edu tagab hea koostöö ning üksteise tundmine. Võitjapaar pääseb finaalvooru, milles vaataja saab tuntud inimestest paaride igapäevaelu kohta teada toredaid fakte. Finaalvooru pääsenud paaril on õigesti vastates võimalik võita raha, mis annetatakse heategevuseks. Lõbusat saadet saab ka kodus kaasa mängida – Elisa on loonud veebirakenduse, mille leiad aadressilt: www.tv3.ee.

„Tunnen sind läbi ja lõhki“ HOOAJA VIIMANE täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu