5 filmi, mida jõuluajal ei tohiks maha magada!

TV3

Juba mõne päeva pärast saavad tõelised jõulufännid koos kausitäie piparkookide ja mandariinidega nautida parimaid jõulufilme teleri ees. Milline oleks jõuluaeg ilma Zamunda printsita, lumekuninganna Elsata, visa hinge John McLaine’ta ning loomulikult romantiliste komöödiate ja põnevate seiklusfilmideta. Sel korral leidub telekavas midagi nii suurtele kui ka väikestele filmisõpradele.

 

„Vesi elevantidele“ 22. detsembril kell 23.35 TV3s!

Film põhineb Sara Grueni ülemaailmselt bestselleril. Kui vanemateta üles kasvanud Jacob Jankowski hüppab mööduva tsirkuserongi peale, siseneb ta võõrasse, paeluvasse ja ligitõmbavasse maailma, mis rändab päevast päeva ühest linnast teise läbi terve riigi. Jacob, kes õppis ülikoolis loomaarstiks, kuid jättis õpingud sinnapaika enne lõpudiplomi saamist, asub hoolitsema tsirkuse loomade eest. Tema ellu astub ühel saatuslikul hetkel imekaunis Marlena, kes on aga abielus Augustiga, karismaatilise ent samas ettearvamatu loomataltsutajaga. Jacob, Marlena ja August kistakse ühel hetkel saatuslikku armukolmnurka, millest keegi neist ei pääse ilma sügavate hingehaavadeta. Ja vahel tundub, et haavad ei pruugi jääda üksnes hingelisteks... See on eepiline jutustus armastusest kahe teineteist leidnud inimese vahel, kes enda õnnetuseks elavad maailmas, kus armastus on luksus, mida üksnes vähesed võivad endale lubada. Osades: Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz.

„Kingsman: salateenistus“ 23. detsembril kell 21.30 TV3s!

Tegemist on Mark Millari ja Dave Gibbonsi populaarsel koomiksil põhineva haarava looga supersalajasest spioonide organisatsioonist, mille esiagent (Colin Firth) värbab lihvimata, kuid paljulubava tänavapoisi (Taron Egerton), kes kaasatakse agentuuri kurnavasse treeningprogrammi ajal, kui esile kerkib ülemaailmne oht väärastunud tõekspidamistega miljardärist tehnoloogiageeniuse (Samuel L. Jackson) näol.

„Visa hing“ 24. detsembril kell 21.35 TV3s!

Legendaarse filmi tõelised fännid võivad rõõmustada, sest jõuluõhtutel jõuavad TV3 eetrisse kõik viis osa – esimene neist juba 24. detsembril. New Yorgi võmm John McLaine saabub jõulude ajal Los Angelesse, kuhu tema abikaasa on elama asunud, et uues Nakatomi korporatsioonis karjääri teha. Perekonna rõõmuküllane taasühinemine katkestatakse kõige ootamatumal ja jõhkramal moel, kui pilvelõhkuja võtavad enda kontrolli alla Euroopa päritolu terroristid, eesotsas jõhkra ning sihikindla Hans Gruberiga. Pantvangide ainsaks pääsemise lootuseks jääb kurjamite eest varjunud McLaine, kes alustab pealtnäha lootusetut võitlust hambuni relvastatud terroristidega. Osades: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, Paul Gleason, William Atherton.

„Prints Zamundast“ 28. detsembril kell 23.00 TV3s!

Pöörane komöödia Eddie Murphyga peaosas jõuab taaskord TV3 ekraanile! Aafrika prints saabub New Yorki endale naist otsima. Et pruudikandidaatidest paremat ülevaadet saada, varjab ta oma kuninglikku päritolu ning asub tööle kohalikku hamburgerirestorani. Osades: Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones.

„Lumekuninganna ja igavene talv“ 29. detsembril kell 19.30 TV3s!

Just see film on Disney stuudio uus humoorikas animaseiklus, mis on ammutanud inspiratsiooni Hans Christian Anderseni igihaljast muinasjutust. Loo peategelaseks on kartmatu optimist Anna, kes asub raskele teekonnale, abiks tahumatu mägilane Kristoff ning tolle ustav põhjapõder Sven. Anna eesmärgiks on otsida üles oma õde Elsa, kelle jäine võlujõud hoiab kogu Arendelli kuningriiki igavese talve vangistuses. Kõrgel mägedes võitlevad Anna ja Kristoff tuiskude, laviinide ja lõikava pakasega ning kohtavad müstilisi trolle ja naljakat lumemeest nimega Olaf. Seejuures ei unusta nad hetkekski, et kogu lumme mattunud kuningriigi saatus on nende kätes. Film on kahe Oscari võitja – parim animafilm ja parim filmilaul ("Let it Go"). Kuldgloobuse võitja! Osades (Hääled): Hele Kõrve, Kaspar Velberg, Karol Kuntsel, Hanna-Liina Võsa, Andero Ermel, Margus Tabor, Tiit Sukk, Jaan Rekkor, Tanel Saar, Kaire Vilgats, Allan Kress, Madli Krõõt Maaste, Hanna-Liisa Peenmaa, Krista Lensin, Ott Kartau, Mait Malmsten ja paljud teised.

 

Kommentaarid puuduvad