Homme
17. juun
17...26
10...16
Ülehomme
18. juun
18...25
10...15

TV3

Hensugusta loeb Brigitte blogile häält peale! 

15:54 20. detsember 2018
Autor: TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt käis hiljuti reisil suurlinnas New Yorkis. Neiu tegi video, milliste ilutoodete peale ta kõige rohkem raha kulutas, milliseid riideid ta endale soetas ning andis ka nippe reisihuvilistele. Populaarne juutuuber Hensugusta tegi Brigitte blogist aga täiesti uue humoorika versiooni. Nimelt on Brigitte hääl maha keeratud ning kuulda on hoopis Hensugusta häält. Vaata videot!

Videos näitab Brigitte Ameerikast ostetud pesu, mille peale Hensugustal mõte lendu läheb. „Kuna mul tuleb matemaatikaeksam uuesti, ostsin endale kolmnurgad. Panin poes riidepuu ka rotti, sest kodus on neid väga vaja vahepeal!“ naljatab noormees videole peale lugedes.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?