Täna
23. mai
13...26
9...15
Homme
24. mai
14...23
7...13

TV3

Läheb põnevaks! Mihkel Raud naaseb teleekraanile

Foto: Priit Simson/Delfi
10:17 21. detsember 2018
Autor: Seitsmesed

Ameerikas indu ja jõudu kogunud Mihkel Raud asub veebruaris taas saadet juhtima.

“Tõepoolest, “Kolmeraudset” ei ole ma mõnda aega teinud, aga otse-eetri kogemus on mul viimasest superstaarisaatest veel selgelt meeles. Nii et ega ses osas ole mingit erivalmistumist vajagi,” sõnab Mihkel.

Võib vaid arvata, et enne Riigikogu valimisi kujuneb Mihkli "Kolmeraudne"” üheks teravaks poliitdebatiks, kuid lubab, et ei räägi saates ainult poliitikast - "Eestis toimub ju ka muud põnevat", kinnitab Mihkel.

Refereeritud Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu