„Seitsmeste“ meeskond kutsub juubeliaastat kokku võtma!

TV3

Täna õhtul võtab TV3 „Seitsmeste“ meeskond Eesti juubeliaasta kokku ajaloolises Maarjamäe lossis, kus pidulikus erisaates tehakse kokkuvõte 2018. aasta olulisematest sündmustest, nähtustest ja trendidest nii Eestis kui ka mujal maailmas.

 Aastalõpu-erisaates on kohal kogu TV3 uudistetiim, üheskoos meenutatakse aasta tähtsamaid hetki ning saatejuhid ja reporterid vahendavad meeldejäävamaid sündmusi erisaate jaoks valminud värvikate, põnevate, üllatavate ja lõbusate lugudega. Näiteks tuuakse meeleolukas võtmes välja „Aasta lepe“, „Aasta tegu“, „Aasta kurioosumid“, „Aasta ehitis“, „Aasta poliitik“, „Aasta tähelend“, „Aasta loom“. Lisaks võetakse kokku spordi- ja välispoliitikasündmused. Erisaates saab teada, mida kujutavad endast „hullude“ eestlaste aasta, öö EMOs, sotsiaalmeediastaaride mõju jpm.

 „Seitsmeste aastalõpp Maarjamäe lossis“ toob kodudesse terve TV3 uudistemeeskonna. Sõna saavad säravad saatejuhid Sirje Eesmaa, Mart Mardisalu, Ingrid Teesalu, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof ja Marek Lindmaa ning reporterid Allan Muuk, Kirsi Lattu, Anna-Maria Makko, Eve Heinla, Sven Soiver jt.

 „Seitsmeste aastalõpp Maarjamäe lossis“ täna kell 19.00 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/3-10302274[/embed]

Kommentaarid puuduvad