Homme
17. juun
17...26
10...16
Ülehomme
18. juun
18...25
10...15

TV3

Henrik Normann kehastub Daniel Levi Viinalassiks! Eksklusiivne video!

13:11 30. detsember 2018
Autor: Seitsmesed

Iga aastavahetuse teleprogrammi oodatuim show tuleb taas! Henrik Normanni „Edekabelis“ pannakse humoorikal moel paika lõppeva aasta tummisemad telesaated ja kõige rohkem ilma teinud staarid. Üles astuvad nii poliitikud, ärigeeniused, populaarsed trendiinimesed kui ka armastatud saatejuhid – keda kõiki kehastab üks ja ainus Henrik Normann!

Henrik Normann kehastub saates ümber ligi 30 erinevaks inimeseks. Näha saab erakordseid sketše saadetest „Alo“, „Sotid selgeks“, „Esimene stuudio“, „Ajujaht“, „100 erilist eestlast“, „Malluka sügis“ ja „Suur mängude õhtu“. 

Vaata eksklusiivset klippi, kus “Suures mängude õhtus” võtavad kohad sisse Mart Helme ja Jevgeni Ossinovski. Kumb poliitikutest võiks rohkem vihjeid ära arvata?

„Edekabel“ 31. detsembril kell 22.30 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?