Homme
17. juun
17...26
10...16
Ülehomme
18. juun
18...25
10...15

TV3

Nõid Anete Brigitte Susanne Hundile uueks aastaks edu ei ennusta!

12:47 03. jaanuar 2019
Autor: TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt uurib oma uues videoblogis nõid Anetelt, mida toob aasta 2019 talle armastuse, raha ja töö teemal. Kas palka tuleb juurde või võetakse hoopis vähemaks, millised uued projektid ja pakkumised tulevad raadios või telemaailmas?

„Alustame Sinu raha- ja tööasjadest. Midagi katastroofilist siin ei tule. Aasta alguses peaksid midagi juurde õppima, end täiendama või kursuseid võtma,“ soovitab Anete.

Brigitte on rõõmus, sest sellega ta juba tegeleb. „Epp Kärsin ja koolituse teine osa!“ sõnab Brigitte.

„Veebruarikuus on rohkem segadust suunas, kuhu tahad edasi minna. Mõnikord on nii, et kõik asjad lõigatakse läbi ja sul kaob ära intuitsioon, kuhu minna tahad. Üks projekt saab aprillis läbi, aga see ei pruugi olla halb lõpp. Sinu enda jaoks võib olla kergendus, et saad millegagi ühele poole,“ jätkab Anete.

Sügisel tuleb Brigittel tegemist teha oma minevikuga. „Sa kas kardad mingisuguse asja välja tulemist või keegi tahab sind terroriseerida,“ sõnab Anete. „Ja aasta lõpus paned suurele asjale punkti,“ lisab ta.

Brigitte silmadest võib välja lugeda, et ta ootas kaartidelt midagi positiivsemat, kuid Anete lohutab teda. „Ma ei ütleks, et su rida dramaatiline on. Lihtsalt mis ma tajun, on see, et sa vead mingit koormat kaasas ja tahad asju ära lõpetada ning tahad selgust. Mõtled, kas kõik, mida sa teed, tasub rahaliselt ära,“ sõnab ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?