Homme
25. juun
17...23
7...15
Ülehomme
26. juun
16...24
10...16

TV3

Skandinaavia hitt-krimisari "Sild" stardib täna

12:22 03. jaanuar 2019
Autor: TV3

Juba täna õhtul jõuab TV3 ekraanile uus sari „Sild“, mis on Skandinaavia detektiivisarja põhjal tehtud vene-eesti versioon. Eesti ja Venemaa vaheliselt Narva jõe sillalt, mis ühendab Narva ja Ivangorodi linnasid, leitakse naise surnukeha, mis on asetatud täpselt riigipiirile nii, et üks kehapool jääb Eesti ja teine Venemaa poole. Mõlema riigi territooriumil toimuv uurimine näitab, et „tõeterroristi“ nime taha peitunud kurjategija tahab tähelepanu tõmmata sotsiaalsele ebavõrdsusele, kuid aja jooksul saab selgeks, et teda kannustab isiklik kättemaks.

Seriaalis teevad rolli kümmekond Eesti tippnäitlejat, sh Elina Purde, Guido Kangur, Kristjan Sarv, Andrus Vaarik, Marta Laan, Indrek Taalmaa, Meelis Rämmeld, Katariina Unt ja Leino Rei. Seriaali peaosades kehastab Eesti kriminaalpolitsei uurija Inga Veermaad Leedu näitleja Ingeborga Dapkūnaitė ja Vene uurijat Maksim Kazantsevit näitleja Mihhail Porechenkov. Stsenaariumi on kirjutanud Dmitri Kurilov, produtsent on Julia Sumatshova ja režissöör Konstantin Statski.

„Sild“ on rootsi-taani kolmas kriminaalsarja adaptsioon („The Bridge“). Originaallugu toimus sillal Rootsi ja Taani vahel („Broen“). Peale seda tehti USA ja Mehhiko adaptsioon („The Bridge“) ning prantsuse-inglise versioonis oli silla asemel kasutatud tunnelit („The Tunnel“).

 Rahvusvaheliselt üliedukas krimisari "SILD Ɩ МОСТ" stardib TÄNA kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu