Homme
17. juun
17...26
10...16
Ülehomme
18. juun
18...25
10...15

TV3

Katrin Lusti uus realitysari „Võlakütid“ alustab täna!

14:41 07. jaanuar 2019
Autor: TV3

Nahktagid, Mercedesed, BMW-d ja püstolipaugud ehk täna õhtul jõuab ekraanile Katrin Lusti uus realitysari „Võlakütid“. Ants Päär ja Lembitu Kitt on võlanõudjad, kes on oma töö ja olemisega otsekui kinni jäänud 90. aastatesse. Nende meeste töö ei ole meelakkumine, tavaliselt vajatakse nende teeneid alles siis, kui võlgniku peale ei hakka isegi kohtutäituri hammas. Saate tootja on skandaalne Katrin Lust.

Pääri ja Kitti argipäevaks on teha võlgniku värava taga suitsu ja talle iga kord võimalikult ebamugaval viisil meelde tuletada „mees, maksa võlg ära“, või organiseerida võlgniku akna all paaritunnine meeleavaldus, mille ajal veoautod vahetpidamata signaali annavad. Või teha midagi veel vastikumat. Kuigi nii mehed, kui nende töö on otsekui laenatud 90. aastate kuritegelikust maailmast, on Pääri ja Kitti töömeetodid seaduslikud ning nende klientide hulka kuuluvad väga lugupeetud ettevõtted, sh pankade liisingfirmad ja suured tööstusettevõtted. Nüüd suunduvad mehed pea ees teleekraanile võlglaseid jahtima ja raha üritatakse kätte saada.

Saate autor Katrin Lust räägib uhiuuest saatest pikemalt tänaõhtuses „Seitsmestes“.

Uus realitysari „Võlakütid“ täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu