Homme
25. juun
17...23
7...15
Ülehomme
26. juun
16...24
10...16

TV3

Video! 51 küsimust Genkaga: kas teadsid, et Genkat on Balti Jaamas tulistatud?

12:30 09. jaanuar 2019
Autor: TV3

TV Play ja Brigitte Susanne Hunt võtsid sel korral rajalt maha Genka ja esitasid talle 51 küsimust. Kas teadsid, et Genkat on Balti Jaamas tulistatud? Või mida arvab ta Kaur Kenderi sõnavõttudest? Kas Genka paneks anonüümse kommentaariumi kinni?

Veel saavad vaatajad teada, mis on Genka firmaroog ja kellega koostöös teeks ta uue hiti, millist raamatut ta soovitab lugeda või kellele „Eesti Laulul“ pöialt hoitakse. Muusikamaastikul imetleb mees aga Beebilõusta ja poest ostab alati leiba, piima ja mähkmeid. Vaata videot ja saa teada 51 põnevat asja Genka kohta!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?