Homme
25. juun
17...23
7...15
Ülehomme
26. juun
16...24
10...16

TV3

„Sild“ täna: pulmas sureb ootamatult 8 inimest!

16:50 10. jaanuar 2019
Autor: TV3

Juba täna õhtul jätkub TV3 ekraanil uus sari „Sild“, mis on Skandinaavia detektiivisarja põhjal tehtud vene-eesti versioon. Tänases osas toimub suur pulm. Pulmas aga sureb mürgitatud alkoholi joomise tagajärjel kaheksa inimest, peigmees, advokaat Zintšuk, kaob jäljetult. Võitleja laadib netti videoülekande röövitud Zintšukiga. Seejärel saadab ta Saveljevile nimekirja salaalkoholiga kaubitsejatest ning nõuab nende vahistamist. Kui nõudmisi ei täideta, Zintšuk sureb. Politsei ajab videoülekande jälgi. Inga märkab, et Zintšuk annab silmadega signaale, mille dešifreerimisel saavad uurijad teada, et pantvangi hoitakse mahajäetud tehases.

Seriaalis teevad rolli kümmekond Eesti tippnäitlejat, sh Elina Purde, Guido Kangur, Kristjan Sarv, Andrus Vaarik, Marta Laan, Indrek Taalmaa, Meelis Rämmeld, Katariina Unt ja Leino Rei. Seriaali peaosades kehastab Eesti kriminaalpolitsei uurija Inga Veermaad Leedu näitleja Ingeborga Dapkūnaitė ja Vene uurijat Maksim Kazantsevit näitleja Mihhail Porechenkov. Stsenaariumi on kirjutanud Dmitri Kurilov, produtsent on Julia Sumatshova ja režissöör Konstantin Statski.

Rahvusvaheliselt üliedukas krimisari "SILD Ɩ МОСТ" täna kell 20.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?