Homme
20. juun
20...29
12...18
Ülehomme
21. juun
18...27
13...18

TV3

Video! Brigitte blogis külas Maian

13:09 10. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

Brigitte Susanne Hunt kutsus enda videoblogisse külla Maiani, kellega koos tegid nad lõbusat whisper challenge’t. Maian pidi kõrvaklapid peas ära arvama, mida Brigitte talle ütleb. Seejärel vastupidi – nalja sai palju!

Maian sai Power Hit Radio edetabelis 8. koha ning oli ainuke eesti artist koos Nubluga, kes pääses TOP kümnesse. Neiu peab oma prioriteediks gümnaasiumi lõpetamist. Veel kergitab ta saladuseloori ja räägib, mida ta lõpuaktusel selga paneb. Samuti avaldab arvamust erinevate kleitide osas ning Brigitte ei jäta ka küsimata ka kõige põletavamaid küsimusi – kas uus aasta toob uusi kontserte, laule või kuumi suhteid?  


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?