Enne ja pärast! Vaata, kui kaunis ja rõõmsameelne näeb Ave välja pärast imelist muutumist

TV3

"Minu imelise muutumise" teise saate peategelane oli 40-aastane Ave. Avel olid sünnist saati näos tulemärgid. Ta on oma leegitsevaid põski ja kaela alati häbenenud ning uskunud, et just sellepärast pole ta leidnud tõelist armastust! Ta eksis kahes asjas: esiteks – nendest märkidest on võimalik vabaneda ja teiseks – igaühe jaoks on kuskil keegi! 

Tänaõhtuses saates "Minu imeline muutumine" selgus, et tulemärgid näos ei ole miski, mida peaks kandma terve elu! Avele oli aga just seda öeldud! Et need lillakad märgid olid sul sündides ja on sinuga surmani! Kuna kõik püüdlused enne saadet laikusid heledamaks saada, on ebaõnnestunud, siis oli ta ka nüüd skeptiline. Aga saate kliinik tellis just Ave jaoks aparaadi, mis tegi imesid ja tänu millele sa Ave endale välimuse, millest oli alati unistanud! Bonuseks sai Ave saatest ka ühesuurused rinnad, kaunima figuuri, säravama naeratuse ja selle kõigeda kaasnev enesekindlust ja rõõm naiseks olemisest tõi tema ellu ka uue armastuse!

Vaata, missuguse muutumise Ave endale saate abil sai: 

1) Kapillaarsete malfirmatsioonide eemaldus laseriga,

2) Laserravi näole 

3) Dermastiri pigmendiravi

4) Ülalaugude plastika

5) Ninaplastika

6) Silhouette lift kirurgiliste niitide paigaldamine näo piirkonda

7) Spring lift kirurgiliste niitide paigaldamine kaela piirkonda

8) Ave sai ka botuliintoksiini süstid otsmiku ja silmade piirkonda

9)  Juvedermi täitesüstid huulte ja näo piirkonda

10)  Ave seljale ka kõhule tehti rasvaimu

11) Tema rindu tõsteti ja nende suurust tasakaalustati Motiva implantaatidega

12) Avel parandati 14 hammast:talle tehti 2 pärlipesu, juureravi ja fiiberposti asetamine 2-le hambale, endovalgendus ja ZOOM-valgendus, lisaks 2 krooni, 6 laminaati ja bruksismikape

Kommentaarid puuduvad