Homme
19. aug
18...25
13...18
Ülehomme
20. aug
19...24
8...16

TV3

Krimpsus vanamemmest saab muutumissaates glamuurne daam!

12:05 23. jaanuar 2019
Autor: TV3

TV3 eetrisse jõuab täna õhtul „Minu imelise muutumise“ kolmas muutuja. Tallinnas elava Reeda (67) sõnul on tema "parim enne" möödas ja see, mis temast veel alles, hirmutab kõik eemale. "Ma pole nõus enam niimoodi vananema, enne panen endale nööri kaela!"

Noorena peeti Reeta edukaks ja säravaks naiseks, kuid eluraskused räsisid tema välimust niivõrd, et talle hakkas tunduma, et lapsed ja lapselapsed juba häbenevad teda. Reet otsustas, et nii see elu enam jätkuda ei saa ja kandideeris muutumissaatesse!

Viie lapse ja üheksa lapselapse vanaema ei taha, et lapselapsed teda sellisena – hambutuna ja krimpsus – mäletama jääksid. Reet: „ Ma ei julge peeglisse vaadata. Ja kui vaatan, siis issand, kui jube ma välja näen! Ma olen siin teinud neid selfisid ja ennast pildistanud ja vaatan, et püha jumal: kortsus ja hambutu ja jube. Ma ei taha ennast näha ja ma olen mõelnud, et need noored, kellega ma koos tööl olen, kuidas need mind välja kannatavad? Põhipaugu panid lapselapsed, et vanaema, millal sa ometi hambad suhu saad, nii et et jah, siis mul hakkas piinlik!”

Reet keeldub elule ja aastatele alla andmast ning tema elu pöördepunkti näeme juba täna õhtul kell 21.30 Eve Kallaste poolt juhitud TV3 saates „Minu imeline muutumine”, kus saate kliinikud kingivad vahvale Reedale „vanaemapaketi” ja tulemus on tõesti kaunis! Reeda välimus muudetakse 15 aastat nooremaks.

„Minu imeline muutumine“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
eve 21:46 23. jaanuar 2019
Kas te inimese tausta ka kontrollite enne? Tänane muutuja Reet seda imet küll väärt ei ole.

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?